Cookie- og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik 2018-06-20T13:36:31+00:00

Baggrund og formål

Togidata.dk indsamler kun persondata i  overensstemmelse med gældende lovgivning.

Når du besøger togidata.dk (”websitet”), indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

I denne cookie- og privatlivspolitik kan du læse nærmere om de informationer, vi indsamler, hvilke cookies vi benytter os af til indsamlingen, hvad vi bruger indsamlede oplysninger til og hvordan vi behandler persondata.

Ejeroplysninger

Websitet udbydes og drives af:

TOGI Data ApS (En del af Cunotech ApS)
Smedeland 7
2600 Glostrup
CVR: 33239467
E-mail: info@togidata.dk

Cookies

Dette website anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende siden, huske indstillinger, udføre statistik, samt målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som for eksempel virus. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.togidata.dk.

Vores behandling af persondata

TOGI Data ApS er dataansvarlig og behandler data i følgende sammenhænge:

Personaleadministration:
Håndtering af personoplysninger i forbindelse med medarbejdere, som fx:
– Ansættelse
– Løn
– Personaleforhold

Vi indsamler følgende data på ansatte:
– Navn
– Fødselsdato
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mailadresse
– Tidligere beskæftigelser (samt øvrigt indhold i CV)

Kunder og kundeemner:
Håndtering af personoplysninger vedrørende kunder og kundeemner, som f.eks.:
– Registrering og opbevaring af oplysninger i kundedatabase
– Opkrævning af betaling
– Registrering og opbevaring af oplysninger i webshop i forbindelse med online køb

Vi indsamler data via kontaktformularer, samarbejdspartnere, samt via direkte kontakt på e-mail og pr. telefon.

Vi indsamler følgende:
– Firmaets navn
– evt. firmaets CVR-nr.
– Firmaets adresse
– Firmaets faktureringsadresse
– Fulde navn på kontaktperson
– E-mailadresse på kontaktperson

Derudover skriver vi et notat, når vi har været i kontakt med et firma, uanset om det er pr. telefon eller e-mail.

Vi indsamler disse data fordi vi har brug for at holde styr på kunder og henvendelser. Det er vigtigt for os, at vi har alle vores oplysninger om en kontakt samlet på ét sted, hvor vi både kan se personoplysningerne samt notater om korrespondance.
Desuden bruges disse data til udsendelse af faktura samt til opfyldelse af regnskabslovens krav.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Data vedr. kundeemner bliver slettet eller overført efter ønske på forespørgsel og ellers når vi ikke har haft kontakt med et kundeemne i 5 år.
Denne sletteproces er vedtaget fordi vi ofte modtager henvendelser fra kundeemner lang tid efter et samarbejdsophør, og derfor skal vi kunne se, hvad der er foretaget i en given sag på et tidligere tidspunkt.

Data vedr. personale og stillingsansøgere bliver slettet 6 måneder efter fratrædelsesdatoen.

Vi opbevarer almindelige personoplysninger og ingen personfølsomme data.
Kun medarbejdere i TOGI Data ApS har adgang til denne data via et login med password.

Navn på den dataansvarlige i TOGI Data ApS: Thomas Cuno Larsen, tcl@togidata.dk.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v., videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

International dataoverførsel

Dine personoplysninger, som vi indsamler fra dig, kan overføres til, opbevares hos og behandles af os uden for det land, hvor du bor. Ved at acceptere denne politik accepterer du denne overførsel, lagring eller behandling. Vi træffer alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med vores politik.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:  info@togidata.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.