Med Google Ads får du annoncering med den perfekte timing

Den helt store fordel ved at bruge Adwords i din online marketing er timingen. Din annonce vises øverst i søgeresultat på det helt perfekte tidspunkt, nemlig lige når en potentiel kunde har søgt på et af dine søgeord.

På dette tidspunkt er kunden på udgik efter netop din ydelse, og det er det ideelle tidspunkt at lede kunden ind på dit website.

Hvordan virker Google Ads?

Google Ads er Googles egne annoncer – dvs. dem, du ser øverst i søgeresultatet med mærkatet ‘Annonce‘.

Her er der altså mulighed for at få vist en annoncer helt øverst – over de andre søgeresultater – når man har søgt på et helt specifikt søgeterm, som passer til dit produkt. Hver gang, der er nogen, der klikker på annoncen, betaler du en såkaldt ‘klikpris’ til Google for denne trafik til siden. Klikpriserne er forskellige og afhænger meget af søgeordene. Derfor er det vigtigt med en grundig søgeordsanalyse og nøje udvalgte søgeord, når man opsætter sine Google Ads-kampagner.

Hvor SEO er noget, du arbejder med på langt sigt, kan du med Google Ads lave en annonce, der skaffer dig trafik nu og her.

Vi hjælper dig med at få sat dine kampagner bedst muligt op og sørger løbende for at optimere på kampagnerne, så du får den lavest mulige klikpris og mest mulig trafik.

  • Udvidet pakke – kr. 1.595,- pr. måned
    + 2495,- i opstartsbeløb

  • Premium pakke – kr. 2.995,- pr. månedOpsætning af annoncekonto

Antal kampagner

Antal søgeord

A/B Split-annoncer

A/B Split-platform

Annonceudvidelser

Undersidelinks

Rapportering

Tilkobling til Google Analytics

Løbende optimering af negative søgeord

Opkaldssporing

Opsætning af konverteringsmål

Opsætning af kundeflow

Remarketing/Retargeting

Google Shopping

Display-annoncer

Anbefalet budget til Google


Udvidet

2

20

Månedlig

2

1.000 - 3.000 kr. 

Kr. 1.595,- /md

+ 2495,- i opstartsbeløb


Premium

5

50

Månedlig

5

+ 3.000,- kr.

Kr. 2.995,- /md

Skal vi kigge på dit website?

Kunne du tænke dig at få en uforpligtende snak omkring dine muligheder for en effektiv Google Ads, så ring til os på 70 23 09 23 eller kontakt os via kontakformularen.

Så tager vi et kig på dit website og ringer dig op for at drøfte, hvorvidt det vil være en god idé for dig med en Google Ads-kampagne.

Vi ser frem til at høre fra dig.