Med et abonnement er sitet altid opdateret

TOGI Data tilbyder dig en flot og moderne hjemmeside/webshop, så du kan markedsføre din virksomhed og dine ydelser nemt og elegant.  Hjemmesiden er bygget op i det anerkendte WordPress Open Source system, der er brugervenligt og nemt at arbejde i.

Denne løsning en fullservice-løsning, så du ikke skal bruge mere tid end højst nødvendigt på dit site.

Vi tager os af det hele.

Nedenfor kan du se nogle af de store fordele ved en abonnementsløsning hos TOGI Data.

Responsive Design Mobilvenlig Design

Designet er mobilvenligt

Siderne tilpasses alle skærmstørrelser og vises derfor flot på både PC, Mac, tablets og Ipads samt mobiltelefoner.
Google har længe haft mobilvenligt design som et krav for at din hjemmeside bliver vist i toppen af søgeresultaterne.
– Det har vi selvfølgelig taget højde for i forbindelse med denne løsning.

Vi opdaterer dine indholdssider

Som en del af aftalen opdaterer vi dine indholdssider. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en e-mail med tekst og billeder, og så lægger vi det ind på din hjemmeside.
Du kan så i stedet bruge tiden på din forretning.

Opdatering af systemkoden

Som en lige så vigtig del af aftalen, holder vi din hjemmeside opdateret med den seneste kompatible systemkode.
Systemerne bagved din hjemmeside udvikler sig hele tiden, og derfor er der flere årsager til at du skal holde din kode opdateret: Dels for at siden hele tiden virker i forhold til de opdateringer, der kommer til dine browserprogrammer – og dels for at minimere sikkerhedshuller og undgå at du pludselig står med et hacket site.

Webhotel

Vi har inkluderet et webhotel/hosting i prisen.
Så du behøver ikke at skaffe et webhotel udover din hjemmesideløsning.
Vi sørger for, at din side ligger trygt og godt på vores servere, som naturligvis er optimeret til WordPress.

E-mailkonti

Sammen med webhotellet medfølger der 5 e-mailkonti. De virker med webmail og på mobiltelefoner, tablets, Ipads og din computer. Du kan sætte det op med blandt andet Outlook fra Microsoft. Disse konti har tilsammen op til 2 GB plads, så du kan roligt slå dig løs med alle de e-mails, du vil.

Backup

Når uheldet er ude, er det utrolig vigtigt, at dine data er gemt og kan hentes frem igen. Vi laver en daglig backup af hele dit website og gemmer det i Skyen (Cloud). Dine data er gemt i 7 dage, inden vi tager en ny backup og overskriver den gamle. Vi har ofte haft held til at redde data for en kunde, og vi ved at systemet virker. Så du kan sove trygt, velvidende at dine data er i sikre hænder.

Woocmmerce Quickpay

Hackerforsikring

Vi kan ikke garantere, at din hjemmeside ikke vil blive hacket, for den garanti er der ingen, der kan give. Vi gør dog alt, hvad vi kan for at sikre vores servere og dit system mod hacking. Skulle uheldet alligevel være ude, har du en hackerforsikring med i aftalen. Det betyder, at hvis din side bliver hacket, så gendanner vi dit site som en del af aftalen.