Hvad koster en Gør-det-selv-hjemmeside?

Vi taler ofte med nystartede selvstændige, der prøver at beslutte, om de skal betale for at få lavet et professionelt website, eller om de skal gå i gang med selv at bygge det.

Mange iværksættere har jo et stramt budget, og de tænker, at hvis de selv kan lave deres website, er det jo et oplagt sted at spare.

Og tanken er jo god, men der er lige nogle ting, der skal tages højde for. Få 5 tips til en god landing page længere nede.

Fra tandlæge til webdesigner på en aften?

Man skal først og fremmest gøre sig klart, om man har tiden og evnerne til at lære alt det, man skal vide, for at få et professionelt resultat.

Der skal opsættes et design, ja. Og designet skal opbygges på en måde, så det konverterer de besøgende til kunder. Det er jo pointen med websitet, ik’? Så dette skal der tages højde for, når man opbygget designet. Og herudover er der også en hel række tekniske ting, man skal sætte sig ind i.

Nu om dage kan man læse sig til rigtig meget, men det tager jo mange år at lære de kompetencer, som de forskellige profiler i et webbureau har. Det er ikke noget, vi blot kan efter et par timers research på nettet. Men man bliver jo heller ikke tandlæge ved at bruge en aften foran Youtube 🙂

Og hvis man er ved at starte en virksomhed op, har man jo også sin egentlige kerneydelse at tænke på – den, som gerne skal genere en indtægt til virksomheden.

Derfor ser vi desværre, at mange ender med en kluntet løsning, hvor det er tydeligt, at det er noget, der er lavet af én med kun den mest basale viden. Og det er ikke kun os i branchen, der kan se, når en hjemmeside er lavet af en amatør – det kan kunderne altså også. For det udstråler uprofessionalisme, at en hjemmeside har slørede billeder, er langsom at loade, bruger 5 forskellige fonte eller ikke er mobilvenlig.

Resultatet bliver, at dem, der besøger hjemmesiden, ikke bliver konverteret til kunder. I stedet springer de videre til en anden hjemmeside, der udviser seriøsitet og troværdighed.

5 tips til en god landing page

 • Gør dit budskab visuelt

 • Sørg for at dit website loades hurtigt

 • Farver er gode, men for mange forskellige farver bliver rodet

 • Tjek at sitet tilpasser sig tablets og mobiltelefoner

 • Brug Call-to-action-knapper til at få kunden til at reagere

Kluntet Gør-det-selv-hjemmeside?

På dette tidspunkt indser mange så, at de har brug for noget professionel hjælp til at lave deres ‘ansigt udadtil’, som man så populært kalder en hjemmeside.

Og hvor er det ærgerligt, at de ikke sparede de mange spildte timer og tabte kunder – og i stedet fik lavet en flot hjemmeside fra starten.

Men det er svært at få råd til at betale et stort beløb til en webløsning, når man stadig er i opstartsfasen og der er mange andre udgifter, der også skal tages højde for.

Hvad er alternativet?

For at gøre det nemt og billigt at komme i gang med en professionel løsning, har vi hos TOGI data lavet en abonnementsløsning, hvor vi står for både opsætning, design, vedligeholdelse og webhotel.

Og så er det også billigt at komme i gang med.

Der betales et lavt, månedligt beløb, og abonnementet startes først, når siden er færdig. Og endnu bedre – der er ikke noget opstartsgebyr.

Man kan sammensætte sin pakke på forskellige måder, f.eks. således:

 • Opsætning og design af sitet

 • Mobilvenligt design

 • Vedligeholdelse og opdateringer

 • Support i brugen af sitet

 • Webhotel med daglig backup og hackerforsikring

 • Integration med Mailchimp m.v.

Fra kr. 349,- pr. måned

Læs mere
 • Opsætning og design af shoppen

 • Mobilvenligt design

 • Vedligeholdelse og opdateringer

 • Support i brugen af shoppen

 • Webhotel med daglig backup og hackerforsikring

 • Integration med din betalingsløsning

Fra kr. 595,- pr. måned

Læs mere

Gratis hjælp til WordPress hver uge

Vi synes, at det er vigtigt at have en hjemmeside/webshop, der udstråler professionalisme og vi vil gerne give en hjælpende hånd til dem, der er gået i stå under opbygningen af egen hjemmeside.

Hver uge tilbyder vi derfor 3 sessioner á 30 minutter, hvor vi giver råd, vejledning og hjælp til specifikke problemstillinger i forbindelse med opbygning af hjemmeside eller webshop i WordPress.

Det er helt gratis at modtage denne hjælp.

Tilmeld dig på linket nedenfor:

Tilmelding til gratis session

Skriv en kommentar