Når vi har indgået en aftale om, at vi skal lave en hjemmeside eller webshop til dig, så går vi straks i gang med arbejdet.

Men vi har også brug for nogle ting fra dig.

For det er jo dit website og din virksomhed, og det er vigtigt, at vi rammer lige netop det udtryk, der passer til dig.

Derfor starter vi altid med at have en god snak omkring dine ønsker og krav til websitet. Det kan være, at du godt kan lide en speciel type slideshow, at du gerne vil holde looket minimalistisk, eller at du elsker farven gul. 

Ønskerne til et website er vidt forskellige fra person til person, og derfor er det så vigtigt, at vi tager en snak om dette, så vi kan fornemme, hvilken retning vi skal gå i. 

Derudover er det også din opgave at skaffe noget materiale til siden. Medmindre vi har aftalt, at det er os, der står for tekster og billeder, har vi nemlig brug for nogle gode billeder og noget beskrivende tekst,så vi har noget at arbejde med. Selvom vi er ved at lave en webshop, hvor det primære er produkterne, har vi altid brug for en god velkomsttekst til forsiden og noget tekst omkring virksomheden. 

Dagene, hvor en hjemmeside bestod af ren tekst, er for længst forbi. I dag vil man som besøgende gerne forføres af nogle flotte billeder, der hurtigt og præcist leverer budskabet. Alting skal være visuelt og flot, både på desktop og mobiltelefoner. Derfor er det vigtigt at vi har nogle udvalgte billeder i god kvalitet, som vi kan lege med, når vi opsætter designet.

Når vi har alt materialet klar, går vi i gang med at lave et udkast til et design, som vi viser til dig på en pdf. Her tager vi så igen en snak omkring dine kommentarer og rettelser som vi arbejder videre fra.

Når vi er enige om designet, implementerer vi det på et website på en midlertidig url. Har du allerede et live website, kører dette videre, imens vi arbejder på det nye website sideløbende. Det er også nu, vi arbejder på de sidste funktioner, såsom kontaktformularer og betaling på webshop m.v., så alting er klar til at gå live.

Sidste skridt er – ja, du har nok gættet det – at sitet går live på dit domæne.

At bygge et website er en proces, der kræver et godt samarbejde, og kommunikationen er klart det vigtigste her. Derfor sørger vi altid for at stille alle de relevante spørgsmål, når vi taler sammen i tlf., for at have alle informationerne på bordet og sikre, at vi er enige om retningen, vi går i. For der er jo tale om smag og behag, når det kommer til websites. Og vi har lavet lige så mange forskellige websites, som vi har kunder. Dvs. mange hundrede. Og det er jo charmen ved det.